Печиво затяжне на фруктозі «Зоологічне»

Склад: борошно пшеничне першого ґатунку, маргарин, фруктоза (7,4 %), крохмаль кукурудзяний, яєчний порошок, розпушувачі (карбонат амонію, карбонат натрію, метабісульфіт натрію), ячмінно – солодовий екстракт, сіль харчова, ароматизатор ванілін.
Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки – 9,20 г, жири – 8,60 г, вуглеводи – 73,80 г.
Калорійність (енергетична цінність) 100 г продукту: 409,0 ккал ( 1711,0 кДж).
Строк придатності: 3 місяці.
Зберігати в сухих, добре вентильованих складах без стороннього запаху при температурі (18±5)˚С і відносної вологості повітря не вище 75%. Печиво не повинно зазнавати впливу прямих сонячних променів.

Вироблено за ДСТУ 3781. Система управління безпекою та якістю харчової продукції ДСТУ ISO 22000, ДСТУ ISO 9001. БЕЗ ГМО.

Крекер на фруктозі «Справжній»

Склад: борошно пшеничне першого ґатунку, маргарин, фруктоза (6,8%), олія соняшникова, пюре яблучне, розпушувачі (карбонат амонію, карбонат натрію, метабісульфіт натрію), сіль харчова, ячмінно – солодовий екстракт, емульгатор лецитин соєвий, кмин мелений.
Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки – 8,50 г, жири – 20,70 г, вуглеводи – 62,50 г.
Калорійність (енергетична цінність) 100 г продукту: 472,0 ккал (1975,0 кДж).
Строк придатності: 3 місяці.
Зберігати в сухих, добре вентильованих складах без стороннього запаху при температурі (18±3)˚С і відносної вологості повітря не вище 75%. Печиво не повинно зазнавати впливу прямих сонячних променів.

Вироблено за ДСТУ 4052. Система управління безпекою та якістю харчової продукції ДСТУ ISO 22000, ДСТУ ISO 9001. БЕЗ ГМО.