Печиво цукрове «Смайлики» (фасоване)

Склад: борошно пшеничне першого ґатунку, пудра цукрова, маргарин, крохмаль кукурудзяний, інвертний сироп (цукор, вода питна, кислота лимонна, карбонат натрію), молоко сухе знежирене, емульгатор лецитин соєвий, розпушувачі (карбонат амонію, карбонат натрію), сіль харчова, ароматизатори «Масло – вершки», ванілін.
Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту: білки – 7,70 г, жири – 13,60 г, вуглеводи – 72,80 г.
Калорійність (енергетична цінність) на 100 г продукту: 444,0 ккал (1858,0 кДж).
Строк придатності: 3 місяці.
Зберігати в сухих, добре вентильованих складах без стороннього запаху при температурі (18±5)˚С і відносної вологості повітря не вище 75%. Печиво не повинно зазнавати впливу прямих сонячних променів.

Вироблено за ДСТУ 3781. Система управління безпекою та якістю харчової продукції ДСТУ ISO 22000, ДСТУ ISO 9001. БЕЗ ГМО.

Печиво цукрове «Мавританка»

Склад: борошно пшеничне першого ґатунку, пудра цукрова, маргарин, крохмаль кукурудзяний, інвертний сироп (цукор, вода питна, кислота лимонна, карбонат натрію), какао порошок, молоко сухе знежирене, емульгатор лецитин соєвий, розпушувачі (карбонат амонію, карбонат натрію), сіль харчова, ароматизатор “Крем-лікер”. Вміст начинки (20,8%). Склад начинки: жир для вафельних начинок (жири рослинні та олії рафіновані дезодоровані, емульгатор – ефіри полігліцеридів і жирних кислот, антиоксидант – концентрат суміші токоферолів), пудра цукрова, крохмаль кукурудзяний, емульгатор лецитин соєвий, ароматизатор “Крем лікер”, регулятор кислотності лимонна кислота.
Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту: білки – 6,12 г, жири – 14,48 г, вуглеводи – 69,46 г.
Калорійність (енергетична цінність) на 100 г продукту: 441,0 ккал (1845,14 кДж).
Строк придатності: 3 місяці.
Зберігати в сухих, добре вентильованих складах без стороннього запаху при температурі (18±5)˚С і відносної вологості повітря не вище 75%. Печиво не повинно зазнавати впливу прямих сонячних променів.

Вироблено за ДСТУ 3781. Система управління безпекою та якістю харчової продукції ДСТУ ISO 22000, ДСТУ ISO 9001. БЕЗ ГМО.

Печиво цукрове «Фрутяшки»

Склад: борошно пшеничне першого ґатунку, пудра цукрова, маргарин, інвертний сироп (цукор, вода питна кислота лимонна, карбонат натрію), молоко сухе знежирене, емульгатор лецитин соєвий, розпушувачі (карбонат амонію, карбонат натрію), сіль харчова, ароматизатор ванілін. Вміст начинки кондитерської фруктової (22,1%). Склад начинки (пюре яблучне, цукор, ароматизатор “Малина”, барвник “Кошеніль червона А”), пудра цукрова.
Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту: білки – 6,28 г, жири – 10,28 г, вуглеводи – 68,96 г.
Калорійність (енергетична цінність) на 100 г продукту: 399,0 ккал (1669,42 кДж).
Строк придатності: 3 місяці.
Зберігати в сухих, добре вентильованих складах без стороннього запаху при температурі (18±5)˚С і відносної вологості повітря не вище 75%. Печиво не повинно зазнавати впливу прямих сонячних променів.

Вироблено за ДСТУ 3781. Система управління безпекою та якістю харчової продукції ДСТУ ISO 22000, ДСТУ ISO 9001. БЕЗ ГМО.

Печиво цукрове з глазур΄ю «Солодкий сюрприз»

Склад: борошно пшеничне першого ґатунку, маргарин, пудра цукрова, інвертний сироп (цукор, вода питна, кислота лимонна, карбонат натрію), молоко сухе знежирене, емульгатор лецитин соєвий, розпушувачі (карбонат амонію, карбонат натрію), сіль харчова, ароматизатор “Пряжене молоко”. Вміст кондитерської глазурі білої (22%). Склад глазурі: цукор, жир рослинний, молоко сухе знежирене, емульгатор лецитин соєвий, ароматизатори (“Білий шоколад”, ванілін).
Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту: білки – 7,53 г, жири – 17,84 г, вуглеводи – 65,32 г.
Калорійність (енергетична цінність) на 100 г продукту: 454,0 ккал (1899,54 кДж).
Строк придатності: 3 місяца.
Зберігати в сухих, добре вентильованих складах без стороннього запаху при температурі (18±5)˚С і відносної вологості повітря не вище 75%. Печиво не повинно зазнавати впливу прямих сонячних променів.

Вироблено за ДСТУ 3781. Система управління безпекою та якістю харчової продукції ДСТУ ISO 22000, ДСТУ ISO 9001. БЕЗ ГМО.

Печиво цукрове «Смайлики»

Склад: борошно пшеничне першого ґатунку, пудра цукрова, маргарин, крохмаль кукурудзяний, інвертний сироп (цукор, вода питна, кислота лимонна, карбонат натрію), молоко сухе знежирене, емульгатор лецитин соєвий, розпушувачі (карбонат амонію, карбонат натрію), сіль харчова, ароматизатори «Масло – вершки», ванілін.
Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту: білки – 7,70 г, жири – 13,60 г, вуглеводи – 72,80 г.
Калорійність (енергетична цінність) на 100 г продукту: 444,0 ккал (1858,0 кДж).
Строк придатності: 3 місяці.
Зберігати в сухих, добре вентильованих складах без стороннього запаху при температурі (18±5)˚С і відносної вологості повітря не вище 75%. Печиво не повинно зазнавати впливу прямих сонячних променів.

Вироблено за ДСТУ 3781. Система управління безпекою та якістю харчової продукції ДСТУ ISO 22000, ДСТУ ISO 9001. БЕЗ ГМО.

Печиво цукрове «Гостинчики молочні»

Склад: борошно пшеничне першого ґатунку, пудра цукрова, маргарин, крохмаль кукурудзяний, інвертний сироп (цукор, вода питна, кислота лимонна, карбонат натрію), молоко сухе знежирене, розпушувачі (карбонат амонію, карбонат натрію), емульгатор лецитин соєвий, сіль харчова, ароматизатори ванілін, “Пряжене молоко”.
Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту: білки – 6,72 г, жири – 13,79 г, вуглеводи – 69,15 г.
Калорійність (енергетична цінність) на 100 г продукту: 430,0 ккал (1799,12 кДж).
Строк придатності: 3 місяці.
Зберігати в сухих, добре вентильованих складах без стороннього запаху при температурі (18±5)˚С і відносної вологості повітря не вище 75%. Печиво не повинно зазнавати впливу прямих сонячних променів.

Вироблено за ДСТУ 3781. Система управління безпекою та якістю харчової продукції ДСТУ ISO 22000, ДСТУ ISO 9001. БЕЗ ГМО.

Печиво цукрове «Ніжинка з цукром»

Склад: борошно пшеничне першого ґатунку, пудра цукрова, маргарин, інвертний сироп (цукор, вода питна, кислота лимонна, карбонат натрію), молоко сухе знежирене, емульгатор лецитин соєвий, розпушувачі (карбонат амонію, карбонат натрію), сіль харчова, ароматизатор ванілін. Для обсипання цукор (8,15%).
Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту: білки – 7,17 г, жири – 11,87 г, вуглеводи – 70,53 г.
Калорійність (енергетична цінність) на 100 г продукту: 426,0 ккал (1782,38 кДж).
Строк придатності: 3 місяці.
Зберігати в сухих, добре вентильованих складах без стороннього запаху при температурі (18±5)˚С і відносної вологості повітря не вище 75%. Печиво не повинно зазнавати впливу прямих сонячних променів.

Вироблено за ДСТУ 3781. Система управління безпекою та якістю харчової продукції ДСТУ ISO 22000, ДСТУ ISO 9001. БЕЗ ГМО.

Печиво цукрове «Лола»

Склад: борошно пшеничне першого ґатунку, пудра цукрова, маргарин, інвертний сироп (цукор, вода питна, кислота лимонна, карбонат натрію), молоко сухе знежирене, емульгатор лецитин соєвий, розпушувачі (карбонат амонію, карбонат натрію), сіль харчова, ароматизатор “Пряжене молоко”.
Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту: білки – 7,67 г, жири – 12,7 г, вуглеводи – 67,92 г.
Калорійність (енергетична цінність) на 100 г продукту: 428,0 ккал (1790,75 кДж).
Строк придатності: 3 місяці.
Зберігати в сухих, добре вентильованих складах без стороннього запаху при температурі (18±5)˚С і відносної вологості повітря не вище 75%. Печиво не повинно зазнавати впливу прямих сонячних променів.

Вироблено за ДСТУ 3781. Система управління безпекою та якістю харчової продукції ДСТУ ISO 22000, ДСТУ ISO 9001. БЕЗ ГМО.

Печиво цукрове «Кукурузка»

Склад: борошно пшеничне першого ґатунку, пудра цукрова, маргарин, інвертний сироп (цукор, вода питна, кислота лимонна, карбонат натрію), молоко сухе знежирене, емульгатор лецитин соєвий, сіль харчова, розпушувачі (карбонат амонію, карбонат натрію), ароматизатор “Пряжене молоко”.
Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту: білки – 7,81 г, жири – 12,91 г, вуглеводи – 66,96 г.
Калорійність (енергетична цінність) на 100 г продукту: 425,0 ккал (1778,2 кДж).
Строк придатності: 3 місяці.
Зберігати в сухих, добре вентильованих складах без стороннього запаху при температурі (18±5)˚С і відносної вологості повітря не вище 75%. Печиво не повинно зазнавати впливу прямих сонячних променів.

Вироблено за ДСТУ 3781. Система управління безпекою та якістю харчової продукції ДСТУ ISO 22000, ДСТУ ISO 9001. БЕЗ ГМО.