Печиво затяжне «Серпневе»

Склад: борошно пшеничне першого ґатунку, пудра цукрова, маргарин, інвертний сироп (цукор, вода питна, кислота лимонна, карбонат натрію), емульгатор лецитин соєвий, розпушувачі (карбонат амонію, карбонат натрію, метабісульфіт натрію), сіль харчова, ароматизатор “Пряжене молоко”.
Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту: білки – 8,12 г, жири – 6,95 г, вуглеводи -71,05 г.
Калорійність (енергетична цінність) на 100 г продукту: 390,0 ккал (1631 кДж).
Строк придатності: 3 місяці.
Зберігати в сухих, добре вентильованих складах без стороннього запаху при температурі (18±5)˚С і відносної вологості повітря не вище 75%. Печиво не повинно зазнавати впливу прямих сонячних променів.

Вироблено за ДСТУ 3781. Система управління безпекою та якістю харчової продукції ДСТУ ISO 22000, ДСТУ ISO 9001. БЕЗ ГМО.

Печиво затяжне з висівками «Гопак»

Склад: борошно пшеничне першого ґатунку, висівки пшеничні (14%), маргарин, інвертний сироп (цукор, вода питна, кислота лимонна, карбонат натрію), розпушувачі (карбонат амонію, карбонат натрію, метабісульфіт натрію), сіль харчова.
Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту: білки – 9,63 г, жири – 11,36 г, вуглеводи – 58,88 г.
Калорійність (енергетична цінність) на 100 г продукту: 394,0 ккал (1648,5 кДж).
Строк придатності: 3 місяці.
Зберігати в сухих, добре вентильованих складах без стороннього запаху при температурі (18±5)˚С і відносної вологості повітря не вище 75%. Печиво не повинно зазнавати впливу прямих сонячних променів.

Вироблено за ДСТУ 3781. Система управління безпекою та якістю харчової продукції ДСТУ ISO 22000, ДСТУ ISO 9001. БЕЗ ГМО.

Печиво затяжне «Пшеничне»

Склад: борошно пшеничне першого ґатунку, цукор, маргарин, інвертний сироп (цукор, вода питна, кислота лимонна, карбонат натрію), емульгатор лецитин соєвий, розпушувачі (карбонат амонію, карбонат натрію, метабісульфіт натрію), сіль харчова, ароматизатор ванілін.
Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту: білки – 7,95 г, жири – 6,79 г, вуглеводи – 69,55 г.
Калорійність (енергетична цінність) на 100 г продукту: 382,0 ккал (1598,29 кДж).
Строк придатності: 3 місяці.
Зберігати в сухих, добре вентильованих складах без стороннього запаху при температурі (18±5)˚С і відносної вологості повітря не вище 75%. Печиво не повинно зазнавати впливу прямих сонячних променів.

Вироблено за ДСТУ 3781. Система управління безпекою та якістю харчової продукції ДСТУ ISO 22000, ДСТУ ISO 9001. БЕЗ ГМО.

Печиво затяжне на фруктозі «Зоологічне»

Склад: борошно пшеничне першого ґатунку, маргарин, фруктоза (7,4 %), крохмаль кукурудзяний, яєчний порошок, розпушувачі (карбонат амонію, карбонат натрію, метабісульфіт натрію), ячмінно – солодовий екстракт, сіль харчова, ароматизатор ванілін.
Поживна (харчова) цінність 100 г продукту: білки – 9,20 г, жири – 8,60 г, вуглеводи – 73,80 г.
Калорійність (енергетична цінність) 100 г продукту: 409,0 ккал ( 1711,0 кДж).
Строк придатності: 3 місяці.
Зберігати в сухих, добре вентильованих складах без стороннього запаху при температурі (18±5)˚С і відносної вологості повітря не вище 75%. Печиво не повинно зазнавати впливу прямих сонячних променів.

Вироблено за ДСТУ 3781. Система управління безпекою та якістю харчової продукції ДСТУ ISO 22000, ДСТУ ISO 9001. БЕЗ ГМО.